06 22 750 867 [email protected]

Werken bij de Raadgever bij Scheiden

werken-bijHeb je voldoende levenservaring en de ambitie om mensen door een zeer lastige periode in hun leven te loodsen? Ben je een echt mensen-mens die zorgzaam, praktisch en deskundig is of worden wil als het gaat om scheidingen? En ben je toe aan een zelfstandige functie waarbij je je eigen klanten werft en behandelt na een degelijke opleiding en begeleiding van een zeer ervaren scheidingsraadgever? Stuur me dan je CV met motivatie en wie weet werken we binnenkort samen aan het succes van de Raadgever bij Scheiden!

Het aanbod

De Raadgever bij Scheiden is de naam waaronder je zelfstandig een gebied gaat bedienen in de (ruime) omgeving van Utrecht. De website en de jarenlange contacten met ex-klanten en partners leveren je al de nodige klanten op en daarnaast je eigen netwerk en kennis van de omgeving.

Na het vastleggen van je gebied krijg je een gedegen opleiding van mij persoonlijk, iets waarmee ik veel ervaring heb en erg leuk vind om te doen. De kosten van deze opleiding en begeleiding zijn voor eigen rekening, in ruil waarvoor je zelfstandig als ZZP’er gaat werken en verdienen in je eigen gebied, zonder dat daar een vaste vergoeding tegenover staat (geen franchise dus).

Wat jij te bieden hebt

Je bent woonachtig in de buurt van Utrecht en hebt een goed (sociaal) netwerk. Je hebt voldoende levenservaring, waarbij met name een eigen scheiding met kinderen meegemaakt hebben een duidelijk pré is, omdat je je klanten dan beter begrijpt. Je bent in staat om te bemiddelen tussen mensen en hen samen tot goede oplossingen te laten komen en kunt dat aantonen. Je bent minimaal HBO opgeleid en hebt relevante opleidingen of cursussen gevolgd of bereid dat te doen. Je bent juridisch, financieel en fiscaal al (enigszins) onderlegd en bent bereid dit (verder) te verdiepen binnen het vakgebied.

Interesse?

Reageer dan via mail of het reactieformulier. Heb je vragen over de functie dan kun je die op dezelfde manier stellen. Bellen mag ook op 06 22750867.

WhatsApp chat