06 22 750 867 [email protected]

Welkom bij de raadgever voor alle partikuliere en zakelijke scheidingskwesties.

U kunt bij mij terecht voor

Scheiden en (tweede) woning

Kan een van u blijven wonen? Ook als uitkoop niet meteen mogelijk is? Of is verkoop toch een betere optie? Lastige keuzes waar emotie, financiën en een complex aan wetten en regels bij te pas komen die de zaak er niet eenvoudiger op maken. 

Scheiding en ondernemerschap

Een eigen bedrijf kan een scheiding lastiger maken. U wilt beiden dat het bedrijf kan voortbestaan, want het is een belangrijke, zo niet de enige, bron van inkomsten. 

Scheiden, ouderschap en kinderen

Het ouderschapsplan is wettelijk verplicht en bevat in ieder geval afspraken over ouderlijk gezag, zorgverdeling en kinderkosten. 

Mediation en gesprekstechnieken

Natuurlijk bent u het niet overal meteen over eens met elkaar. Om dan samen toch tot besluiten kan mijn inzet erg prettig zijn. Als neutrale partij kan ik helpen de argumenten zuiver te houden. En anders bedenk ik alternatieven of compromissen die wel voor u beiden acceptabel zijn.

Scheiden, de oude dag en belastingen

Verevening van pensioenen en andere oudedagsvoorzieningen zoals pensioenbrieven, lijfrente- en koopsompolissen. Wat zijn de voetangels en klemmen? En waar is voordeel te behalen?

Mijn aanpak

Als Raadgever bij Scheiden hanteer ik een pragmatische aanpak van uw scheiding. Ik neem u aan de hand mee door het proces waarbij uw veel nuttige informatie krijgt om de juiste keuzes te kunnen maken. Hoe zitten uw rechten en plichten in elkaar, hoe pakt dat financieel uit, wat zijn de fiscale aspecten en hoe werkt een afspraak in de praktijk het beste uit.

 

Oog voor de mens en emoties

U kunt rekenen op een empathisch mensen-mens en recht door zee. Ik kan in iedereen het mooie en goede zien en ben niet geneigd om te oordelen. Daarmee creëer ik een veilige omgeving tijdens de gesprekken en een respectvolle sfeer. Omdat ik zelf een scheiding heeft meegemaakt begrijpt ik de situatie goed waar u in zit en kan hij u nog beter helpen.

Laatste toevoegingen

Toeslagen na scheiding

Gaat u uit elkaar dan heeft u vaak meer rechten op toeslagen na scheiding dan daarvoor. Dat hangt samen met uw inkomen wat niet meer bij elkaar wordt opgeteld en uw mogelijk status als alleenstaand ouder. De Belastingdienst ondersteunt u dan mogelijk met Kindgebonden...

Divorce Party

27 december 2019 is in een Editie NL uitzending te zien hoe Janna haar echtscheiding viert met een divorce party. Een goed idee? Of een trap na? Editie NL kwam langs bij uw Raadgever bij Scheiden om zijn mening te vragen. Na 15 jaar ervaring als scheidingsbemiddelaar...

Scheiden met een eigen zaak

Scheiden met een eigen zaak maakt de scheiding wel complexer. Wat is de zaak waard, wat wordt er nu eigenlijk verdiend, kan ik hem wel voortzetten en hoe zit het eigenlijk met pensioen? Vragen waar ik me als Raadgever bij Scheiden, gespecialiseerd in scheiden met een...

Afspraak maken?

Vult u het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak. U mag natuurlijk ook bellen: 06 22 750 867 U kunt ook een WhatsApp sturen


WhatsApp chat