06 22 750 867 [email protected]

Ik ben Otto Philipse, scheidingsspecialist in Leiden en omstreken. Als ervaringsdeskundige met een stevige opleiding in alle aspecten van het scheiden en zo’n 14 jaar ervaring als scheidingsbemiddelaar denk ik dat ik jullie goed kan helpen de scheiding vlot en netjes te regelen.

Scheidingswijze Leiden e.o.

Kort gezegd denk ik dat het bij een scheiding gaat om het volgende:

  • Werkbare afspraken rond de kinderen zodat zij zo min mogelijk last hebben van de scheiding
  • Een (nieuw) thuis voor ieder waar jullie gelukkig in kunnen worden
  • De financiën en fiscale zaken nu en in de toekomst goed en eerlijk geregeld
  • Mediation als je er samen niet zo direct uitkomt op sommige onderwerpen.

Mensen die ik mag helpen ervaren mij in het algemeen als betrokken, onbevooroordeeld, deskundig en pragmatisch. Het scheidingsproces duurt niet langer dan persé nodig en door mijn lange ervaring als bemiddelaar kan ik op vrijwel al uw vragen direct een antwoord geven. En ik ben creatief als het erom gaat mensen bij elkaar brengen die het niet altijd eens zijn over de beste oplossing.

Ondernemer en scheiden

Een lastige combinatie waar niet elke mediator of bemiddelaar mee overweg kan. Dankzij een bedrijfseconomische achtergrond en de opleiding RFEA Ondernemers heb ik al vele, met name kleinere, ondernemers geholpen om een scheiding goed te regelen. Ook als het gaat om de waarde van het bedrijf, het variabele inkomen, pensioen, etc.

Bovenmodaal inkomen, erfenissen, schenkingen, vermogen

Allemaal zaken die een scheiding extra complex kunnen maken, en waar ik ruime ervaring in heb om in goede banen te leiden. Is dit voor jullie van toepassing dan kan ik extra goed helpen.

Kennismaken?

Nieuwsgierig geworden? Ik maak graag kennis met jullie. Bel of App gerust met vragen of voor het maken van een eerste, GRATIS kennismakingsgesprek.

WhatsApp chat