06 22 750 867 [email protected]

Scheiden Utrecht

scheiden in utrechtEen scheiding is een complexe zaak. Emoties en praktische zaken spelen door elkaar. De belangen zijn verschillend. Er is zorg om de kinderen. En u moet beslissingen nemen die de rest van uw leven danig zullen beïnvloeden. Kortom, u heeft goede hulp nodig. Goede raad die zich richt op de periode NA de scheiding, die een basis legt voor de toekomst. Een toekomst waarin ieder prettig woont, de kinderen goed worden verzorgd en de financiën op orde zijn. Dat is mijn doel.

Wat is belangrijk?

Scheidingsbemiddeling, waarbij de partners in overleg tot afspraken komen over de toekomst, is over het algemeen de beste, snelste en goedkoopste manier van scheiden. Bovendien is de kans dat zowel ouders als kinderen na de scheiding gelukkiger wordt een stuk groter. Gun uzelf deze kans en kom in ieder geval een keer kennismaken. Ik zorg ervoor dat

  • De kinderen goed verzorgd zijn
  • Er een goede woonplek voor ieder is
  • De financiën op orde zijn

Scheiden Utrecht

Ik ben sinds 2005 scheidingsbemiddelaar in Utrecht en ken als zodanig de regels en de mogelijkheden. Met name als het om wonen gaat heeft lokale kennis flinke voordelen.

WhatsApp chat