06 22 750 867 [email protected]

Scheiden UtrechtScheiden in Utrecht? Dan kunt u extra profiteren van de kennis van de Raadgever bij Scheiden. Hij is immers al sinds 2005 gevestigd in de in Utrecht en woont daar zelf ook. Hij kent zodoende de Utrechters en de lokale omstandigheden, wat u zeker gaat helpen bij het vinden van nieuwe huisvesting en andere praktische zaken.

Urgentie

Zo zijn er lokaal grote verschillen in Nederland waar het gaat om het verkrijgen van urgentie in geval van scheiden. In Utrecht wordt dat uitgevoerd door WoningNet en het Vierde Huis en zijn er per gemeente verschillen in de procedure en eisen. Het goede nieuws is dat het in veel gevallen wel mogelijk is om urgentie te krijgen, onder de voorwaarde dat er minderjarige kinderen in het spel zijn. En dat het convenant en ouderschapsplan aan de eisen voldoet. Uw Raadgever bij Scheiden helpt u.

Lokale huizenmarkt

We zijn natuurlijk geen makelaars of huurbemiddelaars. Maar door onze lokale aanwezigheid kennen we de plaatsen en buurten goed en kunnen meedenken over oplossingen. We weten welke makelaars en bemiddelaars huurwoningen aanbieden en onder welke voorwaarden. Waar de beste gelegenheid is, hoe het vervoer geregeld is, etc. Kortom, we kunnen optimaal met u meedenken bij het zoeken naar een nieuwe woning voor u.

Ondersteuning kinderen

Kinderen kunnen wel wat hulp gebruiken bij een scheiding. Dat kan via https://www.scheidingsraadgever.eu/kinderen-in-echtscheidingsituaties/ of persoonlijke ondersteuning.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
WhatsApp chat