06 22 750 867 [email protected]

Scheiden in Utrecht

U kunt bijzonder goed profiteren van mijn kennis als Raadgever bij Scheiden in Utrecht. Ik ben immers al sinds 2005 gevestigd in de stad en woon daar zelf. Ik ken zodoende de Utrechters en de lokale omstandigheden, wat u zeker gaat helpen bij het vinden van nieuwe huisvesting en andere praktische zaken.

Urgentie bij Scheiden in Utrecht

Zo zijn er lokaal grote verschillen in Nederland waar het gaat om het verkrijgen van urgentie in geval van scheiden. In Utrecht wordt dat uitgevoerd door WoningNet en het Vierde Huis. Deze laatste heeft een Urgentiewijzer waarop u kunt nagaan of u (straks) voor urgentie in aanmerking komt. Er zijn ook per gemeente verschillen in de procedure en eisen. Het goede nieuws is dat het in veel gevallen wel mogelijk is om urgentie te krijgen, onder de voorwaarde dat er minderjarige kinderen in het spel zijn. En dat het convenant en ouderschapsplan aan de eisen voldoet. Ik help u als Raadgever bij Scheiden graag bij scheiden in Utrecht of omgeving.

Lokale huizenmarkt

Ik ben zelf geen makelaar of huurbemiddelaar, ik begeleidt scheidingen als geheel. Maar doordat ik al 15 jaar in Utrecht actief ben ken ik de plaatsen en buurten goed en kan meedenken over mogelijke oplossingen. Ik weet welke makelaars en bemiddelaars huurwoningen aanbieden en onder welke voorwaarden. Waar de beste gelegenheid is, hoe het vervoer geregeld is, etc. Kortom, ik kan optimaal met u meedenken bij het zoeken naar een nieuwe woning voor u.

Ondersteuning kinderen

Kinderen kunnen wel wat hulp gebruiken bij een scheiding. Dat kan via KIES of persoonlijke ondersteuning.