06 22 750 867 [email protected]

Scheiden Leidsche RijnGaat u scheiden in Leidsche Rijn, dan kunt u extra profiteren van de kennis van de Raadgever bij Scheiden. Otto Philipse woont en is gevestigd in Utrecht en werkt al sinds 2005 in en rond de stad Utrecht. Zijn kennis van Utrechters en het Utrechtse zal u helpen om de scheiding vlot te regelen.

Urgentie

Zo zijn er lokaal grote verschillen in Nederland waar het gaat om het verkrijgen van urgentie in geval van scheiden. In Leidsche Rijn wordt dat uitgevoerd door WoningNet en het Vierde Huis en zijn er per gemeente verschillen in de procedure en eisen. Het goede nieuws is dat het in veel gevallen wel mogelijk is om urgentie te krijgen, onder de voorwaarde dat er minderjarige kinderen in het spel zijn. En dat het convenant en ouderschapsplan aan de eisen voldoet. Ik help u.

Handige links

https://www.woningnetregioutrecht.nl/

https://www.hetvierdehuis.nl/Paginas/Utrecht

https://www.urgentiewijzer.nl/

Lokale huizenmarkt

Ik ben geen makelaar of huurbemiddelaar. Maar ik ken de verschillende wijken en buurten en kan zodoende meedenken over de beste plek, hoe het vervoer geregeld is, etc. Dus als u in Utrecht of Leidsche Rijn woont ken ik de weg en kan optimaal met u meedenken bij het zoeken naar een nieuwe woning.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
WhatsApp chat