06 22 750 867 [email protected]

Scheiden Leidsche RijnGaat u scheiden in Leidsche Rijn, dan kunt u extra profiteren van mijn kennis en ervaring. Doordat ik al sinds 2005 scheidingsbemiddelaar ben in Utrecht ken ik de Utrechters en het Utrechtse. Zodoende wordt u extra goed geholpen om uw scheiding vlot en netjes te regelen.

Urgentie

Er zijn lokaal grote verschillen in Nederland waar het gaat om het verkrijgen van urgentie in geval van scheiden. In Leidsche Rijn wordt de urgentie verzorgd door WoningNet en het Vierde Huis. Zie onderstaande links.
Helaas zijn er, zeker in Utrecht, veel mensen die voor urgentie in aanmerking komen. Dus ook als u urgentie krijgt is een woning helaas niet gegarandeerd.
Het goede nieuws is dat het in veel gevallen wel mogelijk is om urgentie te krijgen. Voorwaarde is in ieder geval dat er minderjarige kinderen in het spel zijn. Het convenant en ouderschapsplan moeten vervolgens wel aan de eisen voldoen. Ik help u graag om dat correct te regelen. Zodat u in ieder geval een kans maakt op een woning via de urgentie regeling.

Handige links

https://www.woningnetregioutrecht.nl/

https://www.hetvierdehuis.nl/Paginas/Utrecht

https://www.urgentiewijzer.nl/

Lokale huizenmarkt

Ik ben geen makelaar of huurbemiddelaar. Maar ik ken de verschillende wijken en buurten en kan zodoende meedenken over de beste plek, hoe het vervoer geregeld is, etc. Dus als u in Utrecht of Leidsche Rijn woont ken ik de weg en kan optimaal met u meedenken bij het zoeken naar een nieuwe woning.

WhatsApp chat