06 22 750 867 [email protected]
Scheiden in Houten

U gaat uit elkaar en als u gaat scheiden in Houten zoekt u een specialist die de weg en mogelijkheden van Houten goed kent. Iemand uit de buurt, maar die u misschien niet bij de supermarkt op het Plein tegenkomt….

Scheidingsspecialist Otto Philipse

Al sinds 2005 werk ik als scheidingsspecialist in Utrecht en omgeving. Ik woon in de stad en heb daar kantoor, maar werk in de meeste gevallen bij u thuis. Dat is praktisch (met de kinderen bijvoorbeeld), u hoeft nergens naar toe, en voor de meeste mensen voelt het prettig vertrouwd.

Zo dus ook in Houten, waar ik al regelmatig klanten heb. Met een neutrale auto kom ik naar u toe en bespreek de zaken die voor u van belang zijn.

Kinderen in Houten

Natuurlijk gaat uw eerste zorg naar de kinderen. U wilt dat het ze goed gaat en de dat de gevolgen van de scheiding voor hen tot een minimum worden beperkt. En ook financieel moeten ze er niet op achteruit gaan, gewoon lekker naar dezelfde school als het lukt, zelfde sport en zelfde clubjes en vriendjes.

Dat wordt allemaal geregeld via het Ouderschapsplan, wat ik graag samen met u opstel. Met vele honderden ouders die u bij mij zijn voorgegaan weet ik aardig wat belangrijk is, wat werkt en wat niet.

Het CJG Houten heeft een goede pagina waar u alvast het nodige over de zorg voor kinderen bij scheiding in Houten kunt vinden.

Ik mis daarin wel KIES als optie voor de begeleiding van uw kind. Hierin worden kinderen van 4 tot 14 jaar geholpen om de gevolgen van de scheiding wat beter te dragen.

Wonen in Houten

Eén van u heeft zeker een andere woning nodig, dat is duidelijk. En vaak zult u toch in Houten of directe omgeving terecht willen. Of koop dan een goede optie is, of toch beter huren en hoe het zit met urgentie, ik help u graag. De regels voor urgentie kunt u vast vinden op de site van Gemeente Houten.

Financieel

Bijna alles heeft een financiële kant, zodat mijn bedrijfseconomische achtergrond ook voor u zeker van pas zal komen. Voor complexe zaken als alimentatie, een eventueel eigen bedrijf en erfenissen en schenkingen. Maar ook pensioenen en lijfrentes, de verdeling van de bezittingen en schulden en de fiscale zaken kunt u van mij gedegen advies verwachten. Zodat u met een gerust hart uw nieuwe toekomst tegemoet kunt treden.

Kennismaken?

Of ik de juiste persoon voor u ben om uw scheiding te regelen, dat bepaalt u natuurlijk zelf samen. Ik kom graag een keer langs voor een persoonlijke kennismaking, zonder enige verplichting of kosten. Tot binnenkort?

WhatsApp chat