06 22 750 867 [email protected]

Routebeschrijving

Kantoor Raadgever bij Scheiden Routebeschrijving

Het “huiskamer” kantoor

Routebeschrijving Raadgever bij Scheiden

Gebouw Krammstate
Christiaan Krammlaan 2
3571 AX Utrecht

In het gebouw

Bij binnenkomst door de dubbele deuren ziet u links een gang met een afgesloten deur, waarnaast een aantal bellen. Als u mijn bel indrukt kom ik u direct ophalen.

Routebeschrijving vanuit de stad

Afhankelijk waar u vandaan komt rijdt u vanaf de Kardinaal de Jongweg de Meester Tripkade op. Neem de eerste links, voor het tunneltje, en dan is de Chr. Krammlaan 2 direct aan uw rechterhand.

Vanaf de A27

Neem aan de noordoost zijde van Utrecht afslag 31 “Ring Utrecht”. Bij de stoplichten houdt u rechts aan en gaat vervolgens bij de eerstvolgende stoplichten links de Moldaudreeef op. Aan het einde slaat u linksaf op de rotonde en blijft de Moezeldreef volgen met de bocht mee naar rechts, over de volgende rotonde en onder het spoor door. Direct daarna neemt u de eerste rechts de Chr. Krammlaan. Nummer twee is dan direct aan uw rechterhand.

Vanaf de A2 – Zuilense Ring

Neem vanaf de A2 eerst de afslag 6 t/m 8 en vervolgens 6 richting Maarssen en draai daar in noordelijke richting de Zuilense Ring op. Na zo’n 6 km rijdt u de bebouwde kom in bij de eerste rotonde. Ga hier rechtdoor, evenals bij de volgende rotonde (met stoplichten). Kort na de Shell pomp aan uw rechterhand gaat u bij de stoplichten rechtsaf de Moldaudreef op. Aan het einde slaat u linksaf op de rotonde en blijft de Moezeldreef volgen met de bocht mee naar rechts, over de volgende rotonde en onder het spoor door. Direct daarna neemt u de eerste rechts de Chr. Krammlaan. Nummer twee is dan direct aan uw rechterhand.

Parkeren

Op het eigen parkeerterrein voor en achter het gebouw kunt u gratis parkeren.
Let op, voor parkeren op de parkeerplaatsen langs de weg moet u wel betalen.

Met de trein

Het kantoor ligt op 3 minuten lopen vanaf station Utrecht Overvecht. Neem de zuidelijke uitgang, aan de kant van Tuindorp, en sla rechtsaf op de Albrecht Thaerlaan. Bij de Meester Tripkade aangekomen linksaf en bij de eerste gelegenheid oversteken de Christiaan Krammlaan in. Na 100 meter is Krammstate aan uw rechterhand.

Google Maps Routebeschrijving

Kunt u het niet direct vinden? Bel me op 06 22750867

 

WhatsApp chat