06 22 750 867 [email protected]

Kennismakingsgesprek

KennismakingsgesprekAls u overweegt  mij als Raadgever bij Scheiden is het prettig om eerst eens kennis te maken. Want de persoon die u helpt is erg bepalend voor het proces. Zijn expertise en ondersteuning is nodig om u door deze lastig te tijd heen te helpen. Zodoende plannen we vrijwel altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek.

Het kennismakingsgesprek

Het voornaamste doel is: Kennismaken. Een scheiding is een lastig en emotioneel proces, waarbij het vertrouwen in uw Raadgever belangrijk is. Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u mij van alles vragen en vaststellen of ik de juiste kennis en vaardigheden in huis heb, en uw vertrouwen waard ben. En uiteraard of de bekende “klik” er is.

Kennis en Vaardigheden

Stel me vooral vragen over de onderwerpen die u het meest bezighouden. Of dat nu de kinderen zijn of het huis dat wel of niet verkocht moet worden, urgentie, partneralimentatie, het eigen bedrijf, etc. Door vragen te stellen komt u er al snel achter of u met mij in zee wilt. Meer over mijn achtergrond en persoon leest u in  Otto Philipse

Zo verloopt een kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek kan bij u thuis plaatsvinden of op mijn kantoor in Utrecht. Ik reserveer ongeveer een uur voor u, waarin de volgende zaken aan bod komen:

  • Mijn werkwijze, hoe pak ik het scheidingsproces aan
  • Hoeveel gesprekken zijn er ongeveer nodig en hoe lang duurt het voor alles rond is
  • Wat zijn de kosten en voorwaarden
  • Wat u kunt doen om het proces goed te laten verlopen en de kosten te minimaliseren
  • En natuurlijk is er ruimte voor het stellen van vragen

En dan?

Mocht u meteen willen starten dan kan dat, maar u kunt ook rustig even de tijd nemen om na te denken en te overleggen, net wat u prettig vindt. Meestal maken we sowieso een vervolgafspraak, die u naar aanleiding van uw beslissing kunt door laten gaan of niet.

Moet ik me voorbereiden?

Nee, u hoeft zich niet speciaal voor te bereiden. De voor de hand liggende vragen worden sowieso beantwoord, maar als iets u specifiek bezig houdt, zorg dan dat u de betreffende vraag stelt. U krijgt altijd een helder antwoord van mij.

Gratis en vrijblijvend

Er zijn geen kosten aan het kennismakingsgesprek verbonden en het verplicht u tot niets. Mocht u met mij in zee willen dan help ik u graag, maar zo niet, even goede vrienden.

Afspraak maken?

Vult u bijstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak. U mag natuurlijk ook zelf bellen of een Appje sturen.

Contactformulier