06 22 750 867 [email protected]
Financiële diensten

Vindt u de financiële kant van echtscheidingen vrij complex? Wilt u zich liever met uw cliënten dan de cijfers bezighouden? Daarvoor biedt ik financiële diensten voor advocaten en mediators. Met een stevige bedrijfseconomische achtergrond, vele jaren ervaring als scheidingsbemiddelaar en gedegen opleiding.

Financiële diensten

Ik kan u helpen met de volgende zaken:

  • Kinder- en partneralimentatieberekeningen met behulp van Split
  • Oudedagsvoorzieningen
  • Alles rondom ondernemingen
  • Integratie van vermogen, inkomen, pensioen en onderneming

Kinder- en partneralimentatie berekeningen

Alimentatieberekeningen leveren zowel qua input als qua output een hoop vragen op. Ik kan helpen de juiste vragen te stellen, verschillende varianten te berekenen en advies te geven over financieel en fiscaal optimale oplossingen. Ook als u te maken heeft met samengestelde gezinnen, ondernemers of allerlei vormen van variabel inkomen. Vaak zit de beste oplossing in de eenvoud en het goed aansluiten van inkomen, woonwensen, kinderen en bezit. Een goed en helder voorstel helpt u en uw cliënten bij het proces en geeft u uw cliënten rust en zekerheid.

Een heldere samenvatting bij de officiële berekening maakt het voor uw cliënten duidelijk wat de uitkomsten zijn en het effect daarop op hun persoonlijke begroting.

Zie ook de pagina’s over alimentatie.

De echtelijke woning

Helder maken of één der partijen het huis kan overnemen, verkoop onvermijdelijk is of dat nog even samen eigenaar blijven de betere oplossing is. Daarbij hanteer ik het stoplicht systeem: Het kan, het kan misschien of het kan niet.

Pensioen en lijfrentes

Ingewikkelde materie, pensioenen. Is standaardverdeling nu wel altijd de beste keuze? Er zijn situaties waarbij dat voor een der partijen tot een volledig pensioenverlies kan leiden! Goed advies is dus welkom.

Behoren er koopsom- en/of lijfrentepolissen tot het huwelijksvermogen, dan kan een integraal advies worden gegeven over de beste keuzes.

Zie ook de pagina’s over pensioen.

Ondernemers

Na mijn opleiding RFEA Ondernemers bij Dukers en Baelemans ben ik mij meer en meer op ZZP’ers en andere ondernemers gaan richten. De specifieke problematiek is me zodoende bekend en stelt me in staat om creatieve en nuttige adviezen te geven. Zie ook mijn pagina’s over ondernemers.

Integratie

Bij scheidingen is het samenspel tussen inkomen, pensioen en vermogen essentieel. Is er een ondernemer in het spel dan geldt dat nog extra. Fouten worden bovendien makkelijk gemaakt, omdat het nu eenmaal complex in elkaar zit. Ik help u de verbanden aan te brengen, te begrijpen wat handig is en wat niet. Zodat u voor een optimale oplossing kunt zorgen.

Wat biedt ik?

De juiste getallen volgens erkende rekenmethoden. Helderheid, duidelijkheid en zekerheid op financieel gebied. Suggesties voor de beste financiële oplossingen, zowel voor u als voor uw cliënten.

Prijsstelling

Voor een standaard kinder- en partneralimentatie berekening in Split reken ik een vast, aantrekkelijk bedrag, desgewenst aangevuld met varianten in bijvoorbeeld inkomen en/of woonlasten.

Overige diensten lever ik tegen een aantrekkelijk uurtarief, een stuk lager dan waar u zelf voor gewend bent te werken.

Efficient en ervaren

Door vele jaren ervaring als scheidingsbemiddelaar en een efficiënte werkwijze kunnen mijn tarieven zo aantrekkelijk zijn, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Vrijblijvende proefberekening?

Woorden zijn mooi, maar de proof of the pudding is in the eating. Denkt u dat mijn financiële diensten u kunnen helpen, dan maak ik graag een proefberekening voor u. Zodat u zelf kunt vaststellen wat ik te bieden heb en of dat aansluit bij uw wensen.

WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: