06 22 750 867 [email protected]

De Bruijn AdviesgroepVrijwel iedereen die uit elkaar gaat heeft te maken met een verandering in hypotheken en (levens)verzekeringen. De Raadgever bij Scheiden kan daarbij in eerste instantie van advies dienen, maar als het op de details en uitvoering aankomt heeft u een specialist nodig. Voor Woerden en omgeving heb ik die gevonden in De Bruijn Adviesgroep.

Ieder zijn vak

Ik als Raadgever bij Scheiden heb met mijn (bedrijfs)economische achtergrond, RFEA ondernemers en ruime ervaring in het scheidingsvak alles in huis om uw tijdens de scheiding goed te helpen, ook op het financiële vlak. Maar komt het erop aan welke hypotheek u voor welke rente en voorwaarden het beste kunt afsluiten en wilt u die ook daadwerkelijk aangaan dan heeft u een financieel expert nodig. En dan is het prettig als ik iemand in uw omgeving ken en kan aanbevelen en dat kan nu met De Bruijn Adviesgroep.

Aan de andere kant zullen mensen die besluiten om uit elkaar te gaan op zoek gaan naar informatie over hun financiële situatie en zodoende bij een financieel expert aankloppen. Deze heeft echter niet alle juridische kennis rondom scheiden, over hoe je het beste afspraken over de kinderen kunt maken, pensioenverevening, inboedel, erfenissen en schenkingen, etc. Daarvoor kunnen zij u naar mij verwijzen.

Onafhankelijkheid

We hebben met elkaar bewust geen financiële afspraken gemaakt. U bent ten allen tijde vrij om wel of niet van onze bedrijven gebruik te maken, maar wij verdienen aan doorverwijzen niets. De kracht zit hem in de combinatie van wederzijdse kennis zodat we u samen nog beter kunnen helpen. Heb ik complexe situaties betreffende bijvoorbeeld een hypotheek dan kan ik die vraag voor u anoniem bij hen stellen. Terwijl zij voor alle scheidingsvragen bij mij terecht kunnen. U heeft daar alleen maar voordeel van.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
WhatsApp chat