06 22 750 867 [email protected]

Alimentatie berekeningen uitbestedenMake or buy, een bekende en belangrijke overweging in elke onderneming. Wat doet u zelf en wat besteed u uit? Alimentatie berekeningen uitbesteden heeft voor de advocaat / mediator zeker voordelen. Een (her)overweging waard?

Specialisatie

Waar bent u goed? Wat is uw achtergrond en interesse? Het verdient aanbeveling om de aandacht daarop gericht te houden. U komt mogelijk uit een juridische, sociale of pedagogische achtergrond. Uw interesses liggen bij mensen, de gesprekken, de kinderen, en de complexiteit van een gehele scheiding.

Dan is het prettig om juist die financiële kant uit te besteden. Wij hebben daar een zeer stevige, economische achtergrond in en vinden dat cijferen juist erg interessant. Zo doet ieder waar hij het liefst mee bezig is. En dus het beste in is.

Kwaliteit van werk

Opleiding, maar ook ervaring en interesse spelen een belangrijke rol bij de kwaliteit van alimentatie berekeningen. U weet natuurlijk dat er over veel van de posten in de Tremanormen discussie kan en zal worden gevoerd. Wat is dan gebruikelijk, waar zitten de mogelijkheden en kansen, wat is voor partijen een redelijk uitgangspunt?

Als ervaren scheidingsbemiddelaars kennen we de discussies en kunnen u gericht van advies dienen betreffende de mogelijkheden en alternatieven. Terwijl fiscaal altijd naar de beste opties wordt gezocht voor uw cliënten.

Wij werken met Split Online, een programma wat continu zeer actueel wordt gehouden en vele mogelijkheden biedt om diverse scenario’s uit te werken, helder inzicht in de financiën na de scheiding te geven en zelfs projecties te doen voor de toekomst.

Snelheid van levering

Doordat wij dagelijks de berekeningen maken kan de verwerking snel, dezelfde dag zelfs als u dat wenst. Wij hanteren de volgende werkwijze:

  1. U stuurt ons de benodigde gegevens
  2. Wij verwerken die in een concept berekening
  3. Per mail ontvangt u onze vragen, opmerkingen en suggesties
  4. Uw antwoorden verwerken we in de definitieve berekening en toelichting voor uw cliënten.

Heldere uitleg

Zelfs voor ingewijden zijn de uitkomsten van Split niet altijd eenvoudig te lezen. Voor uw klanten zijn ze vaak ondoorgrondelijk, zodat u extra tijd en aandacht moet besteden om helder te maken wat het financieel voor hen betekent.

U krijgt van ons bij elke berekening een heldere samenvatting waarmee cliënten direct meer inzicht.

Vaste, lage tarieven

Door de vele berekeningen die wij maken kunnen we steeds efficiënter werken, ook als niet alles meteen duidelijk is of compleet aangeleverd. Zodoende kunnen we een aantrekkelijk vast tarief hanteren per berekening. Vraagt u gerust onze prijslijst op.

Alimentatie berekeningen uitbesteden?

Wilt u de mogelijkheden van het uitbesteden van alimentatieberekeningen wel eens onderzoeken? Ik maak graag kennis. Een proefberekening behoort ook tot de mogelijkheden. Uitproberen kan nooit kwaad, toch?

Alleen lastige berekeningen uitbesteden?

Dat kan natuurlijk ook. De “normale” berekeningen in Split doet u zelf en voor de meer complexe kunt u ons inschakelen. U kunt daarbij denken aan ondernemers of samenloop.

Overige financiële diensten

Heeft u wel eens te maken met ondernemers en de waardering van bedrijven? Huwelijkse voorwaarden die tot ingewikkelde berekeningen over vergoedingsrechten leiden? Of andere complexe financiële vragen tijdens het scheidingsproces?

Ook dan kunnen wij behulpzaam zijn met berekeningen en advies. Vraagt u gerust. Een goede indicatie vooraf van tijdsbesteding, doorloop en kosten krijgt u altijd.